Doe mee        De Prijzen        Wedstrijdreglement       FR

 

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden binnenkort gecontacteerd.


Nieuw jaar, nieuwe job?
Maak het waar met SWOP!

Met SWOP ligt jouw nieuwe job binnen handbereik. Download de app en swipe door meer dan 4500 vacatures. We voelen het: 2020 wordt jouw jaar!

   

Welk voornemen maak jij waar dit jaar?

Dit jaar heb officieel geen excuses om je goede voornemers níét waar te maken. Met SWOP kun je je goede voornemens namelijk winnen. Je leest het goed. In zes categorieën delen we prijzen uit die het je nét iets makkelijker maken om je doel te bereiken. Ontdek ze hier allemaal!

Treat yo self: meer tijd voor jezelf maken

Was jij in 2019 zo druk bezig met anderen te pleasen dat je jezelf voorbijliep? Tijd om weer volop in te zetten op zelfzorg. Geniet jij binnenkort van een betere nachtrust met een luxeslaappakket, meer kleur in je leven met een Bloomon-abonnement of opbeurend leesvoer met een abo op het Happinez-magazine?

Luxeslaappakket

Luxeslaappakket

Bloomon-abonnement

Bloomon-abonnement

Abonnement op Happinez-magazine

Abonnement op Happinez-magazine

Luxeslaappakket

Beleef nachtrust als nooit tevoren. Slapengaan en opstaan doe je voortaan rustig met de Philips Somneo. Je slaap meten? Daarvoor halen we de iWatch Series 5 boven.

Bloomon-abonnement

Gun jezelf een verwenmoment en geef je woonkamer lekker veel pit. Doe dit maal twaalf en in medium vorm, en je hebt een éxtra goed voornemen waargemaakt. De frequentie van je leveringen kies je twaalf maal zelf.

Happinez-abonnement

Bewust leven start bij Happinez, vanuit jezelf en voor de wereld. Wise, positive and loving life. Happinez is als een papieren retraite. Je ontvangt acht keer (jaarabonnement) de mooiste verhalen, prachtige beelden en verrassende inzichten.

Lang leve je lijf: gezonder leven

Hoewel je wel wéét dat je meer energie hebt als je goed voor je lichaam zorgt, lijkt de stap naar meer sporten of gezonder eten loodzwaar. Zou een personal coach, een wekelijkse fruitmand op het werk of een Foodbag-abonnement met een kookboek vol gezonde receptjes je motiveren om er dit jaar wél volledig voor te gaan? Dat dachten we al.

Personal coach

Personal coach

Foodbag-abonnement

Foodbag-abonnement

Fruitmand op het werk

Fruitmand op het werk

Personal coach

Jezelf naar de fitness slepen om ter plaatse geen flauw benul te hebben van wat jouw lichaam nodig heeft om in vorm te geraken? Verleden tijd met deze personal coaching ter waarde van € 1000.

Foodbag-abonnement

Een kookboek vol lekkere recepten én ineens de juiste ingrediënten om te beginnen smullen. You got it. Maak kennis met tal van nieuwe gerechten, dit gedurende 3 maanden lang (wekelijkse 1 box voor 2 personen met 3 maaltijden per box).

Wekelijkse fruitmand op het werk

Geniet gedurende 6 maanden wekelijks van een portie vers fruit, rechtstreeks op het werk geleverd. Vitamientjes gegarandeerd!

Bye bye, comfortzone: je grenzen verleggen

Het was ongetwijfeld reuzegezellig in je comfortzone, maar in 2020 staat er meer avontuur op de planning. Choose your challenge: naar een onbekende bestemming reizen met srprs.me, een nieuwe taal leren met de online taalcursus BLCC of het gevaar opzoeken met een spannende Wipeout-sessie.

Verrassingsreis met srprs.me

Verrassingsreis met srprs.me

Online taalcursus BLCC

Online taalcursus BLCC

Wipeout-sessie

Wipeout-sessie

Srprs.me cadeaubon

Destination unknown. Doe ‘ns gek en geef de touwtjes uit handen. Jawel, via srprs.me is de vraag niet enkel hoe je er komt, evenzeer waar je naartoe gaat. Je valt van de ene verrassing in de andere, en dat ter waarde van € 500.

Online taalcursus

Verlaat je comfort zone en kom terecht in de wondere wereld van taal. Een nieuwe taal, welteverstaan. Kies die ene taal die je koste wat het kost wil leren, wij voorzien de rest! ¡Buena suerte!

Wipe-out sessie

Glijd van de Wipeout Hill, overmeester de Mega Sweeper en zie de Big Red Balls van wel heel dichtbij. Jep, deze epic obstacles overwin je één voor één op het Wipeout parcours in Nederland. Are… You… Ready…?!

Orde in de chaos: rust in huis brengen

Nemen je to-dolijstjes ongeziene proporties aan? Leidt de chaos in je hoofd tot chaos in je huishouden? Niets dat een goeie opruimcoach niet kan fixen! Maar ook een persoonlijke klusjesman of een opruimboek komt vast handig van pas.

Opruimcoach

Opruimcoach

Klusjesman

Klusjesman

Opruimboek

Opruimboek

Opruimcoach

Één sessie ‘opruimen en organiseren’ met een opruimcoach, honderden dagen vruchten plukken in je huishouden.

Persoonlijke klusjesman

Klusjes heeft iedereen. Uitstelgedrag hebben sommigen. Maak er voor eens en voor altijd komaf mee, onze klusjesman helpt je gedurende één dag mee!

Boek van opruimgoeroe Marie Kondo

Opgeruimd staat netjes. Dat moeten we Konmari (aka Marie Kondo) niet meer leren. Ontdek hoe zij het aanpakt én welke tips ze voor jou uit de (opgeruimde) kast haalt.

Operatie Kwalitijd: tijd maken voor je geliefden

Heb je last van een permanent schuldgevoel omdat je het voorbije jaar niet genoeg aandacht hebt besteed aan je vrienden, lief of kinderen? Ga in 2020 voor meer kwalitijd (kwaliteitsvolle tijd) door met je drie beste vrienden naar een festival te gaan, je wederhelft te trakteren op een superromantische date night of je kinderen te verrassen met een dagje pretpark.

Festival tickets

Festival tickets

Date night

Date night

Pretparkuitstap

Pretparkuitstap

Festival

Maak er nu al de beste festivalzomer ooit van met vier te verzilveren festivaltickets. Keuze van festival en type tickets onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt.

Superromantische date night

Laat je, samen met je liefste, verrassen tijdens een superromantische date night. Een lekker diner, old school bioscoopbezoek of gezellige wellness. Kwalitijd in de puurste zin van het woord.

Kinderen verrassen met een dagje pretpark

Trek er een dag op uit met het gezin en laat ook het kind in jezelf los. Quality time en amusement gegarandeerd met 4 toegangstickets voor Walibi Belgium.

Duurzaam onderweg: je ecologische voetafdruk verkleinen

Wil jij je ecologische voetafdruk in 2020 verkleinen door je auto wat vaker – of zelfs voor altijd – aan de kant te zetten? Dat verdient een pluim! Omdat jij als eco warrior het goede voorbeeld geeft voor je omgeving, ondersteunen we je graag met een elektrische fiets, een MoBIB-abonnement of een Cambio-abonnement.

Elektrische fiets

Elektrische fiets

Cambio-abonnement

Cambio-abonnement

MoBIB-abonnement

MoBIB-abonnement

Elektrische fiets

Zet je wagen, bromfiets of fiets op stal: deze elektrische fiets ter waarde van € 1000 wordt misschien wel de jouwe. Aankomen op ’t werk in stijl? Check!

MoBIB-abonnement

Verklein je ecologische voetafdruk en ga resoluut voor openbaar vervoer. Krijg toegang tot intermodaliteit met een MoBIB mobiliteitsbudget van € 300.

Cambio-abonnement

Overal beschikbaar, inclusief brandstof, gratis parkeren in je stad, mét onderhoud, geen schoonmaakkost én volledig verzekerd op de koop toe. Bij autodelen heb je een auto zonder zorgen. Wij geven je een eerste duw in de rug met een abonnement ter waarde van € 500.

Copyright© 2019 House of HRPrivacybeleid – Wedstrijdreglement